Zogaj i PDK-së: Haradinaj ka guxim t’i dërgojë vendimet përpara

Edhe PDK nuk e them që nuk ka gjynahe por edhe opozitës i mbesin pak këto gjynahe. Kështu konsideron ish deputeti i PDK-së Bislim Zogaj.

Ai ka thënë se për këto dështime të Kosovës është shkaktar kryeministri Isa Mustafa, pasi që nuk ka treguar lidership te partia e tij.

“Kryeministri duhet të marrë vendime dhe këto shpresoj dhe besoj që i ka kryeministri i nominuar nga PDK-AAK-Nisma, i cili është Ramush Haradinaj, prandaj Veseli dhe Haradinaj e kanë autoritetin dhe guximin tek partitë e tyre”, ka thënë Zogaj.