Zhduket një vajzë nga Ferizaj

Një person nga Ferizaj ka raportuar në Policinë e Kosovës se vajza e tij është zhdukur.

Rasti ka ndodhur me datën 13 janar.

Sipas tij, ajo ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet më për vendndodhjen e saj.