Zbulohet bisedë e re në WhatsApp mes komedianit rus dhe Zaevit (FOTO)

Komediani rus Alexei Stoljarov, i  paraqitur si president i Ukrainas, Petro Poroshenko, ka arritur që të zhvillojë një bisedë me kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev. E ky i fundit, as që e kishte idenë se ka rënë në kurthe të komedianëve rus, shkruan Gazeta Tribuna.

Në disa mesazhe që janë publikuar, vërehet biseda e sinqertë e kryeministrit të Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev me komedianin i paraqitur si Petro Poroshenko.

Mesazhet tregojnë se Zaev ka menduar se me të vërtetë ta informojë presidentin ukrainas Poroshenko për bisedime me përfaqësuesit e qeverisë ukrainase, dhe vazhdon të kërkojë kontakt e saj, e ta ndihmojë me Patriarku Bartolomeu, i cili Zaev rënë dakord të paguajë 100,000 euro në ryshfet.

Ndoshta mesazhi më interesante, në të cilën Zaev zbulon se ai ka kontaktuar diskutueshme propagandist Tal Silberstin, një njeri i cili dyshohet se ka orkestruar rënien e qeverisë së Sebastian Kurz në Austri. Në një prej mesazheve në të rreme “Poroshenko” Zaev dërgon fotografi ulur në zyrën e tij në kompani Silberstin, që duket vizituar Shkupin para se të udhëtonte për në Kiev. Fotoja pasohet nga mesazhi “Përshëndetje mik, do ta dërgoj këtë njeri nesër herët në mëngjes”.

Në një prej mesazheve tjera, komediani rus Alexei Stoljarov, i kërkon Zaevit kontaktin e kryeministrit kosovar, Ramush Haradinaj. E që normalisht arrin edhe ta marrë atë prej Zaevit. /Gazeta Tribuna.

Ndryshe, kjo është pjesë e bisedës së Zaev me komedianët përmes WacAp.