VIDEO nga Lagja e Trimave në Kumanovë, ja çfarë thonë banorët

Ekipi i Televizionit ERA sjell pamjet ekskluzive nga Lagjja e trimave. Banorët shprehen të revoltuar dhe dëshpëruar nga ajo që ju kishte ndodhur gjatë këtyre ditëve. Në vazhdim ju sjellim pamjet dhe deklaratat e banorëve vendas.