Veseli: Miratimi i MSA-së moment i veçantë për Kosovën

Kryetari i Kuvendit të Kosovë s, Kadri Vesli ka folur pas kthimit nga vizita në Strasburg. Ai ka thënë se miratimi i MSA-së i është një moment i veçantë për Kosovën.

” Kjo tregon se Kosova po ec drejt rrugë s Evropiane. Ky veprim tregon se veni ynë është i rëndësishëm për Evropën”, ka thënë Veseli, raporton RTK.

Ai thotë se me miratimin e MSA-së qytetarëve te Kosovës u ka hapur perspektiva evropiane dhe zhvillimit ekonomikë.

” E rëndësishme është se qytetarëve të Kosovë po u hapët rruga për Evropë “, kë thënë Veseli.