Veseli kujton Rasim Kiçinën dhe Ragip Halilajn, në 21 vjetorin e rënies heroike

Kryetari i PDK-së Kadri Veseli, ka kujtuar në 21 vjetorin e rënies heroike heronjtë Rasim Kiçina dhe Ragip Halilaj, për kontributin e tyre të madh në betejat e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Veseli shkruan se, rruga e tyre jetësore, ishte në shërbim të atdheut.

Ja postimi i plotë:

Në 21 vjetorin e rënies heroike, kujtojmë me nderim të thellë heronjtë Rasim Kiçina dhe Ragip Halilaj, për kontributin e tyre të madh në betejat e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Rruga e tyre jetësore, ishte në shërbim të atdheut, për të qenë deri në momentet e fundit të jetës së tyre dalëzotës të përkushtuar e të paepur, në rrugën e nderit e lirisë.

Lavdi heronjve Rasim Kiçina e Ragip Halilaj!.