Veseli dhe Idrizi takim me gratë e Mitrovicës

Kryetari i PDK-së Kadri Veseli bashkë me kandidaten e PDK-së për kryetare të Mitrovicës do të takohen me gra ndërmarrëse, mësuese dhe kryefamiljare të Komunës së Mitrovicës.