Vendet që do të mbeten pa energji elektrike

KEDS-i, të mërkurën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës për ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 18.05.2018 në TS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j5 Bardhosh (Kodi:13000001) prej orës 09:00-12:00 dhe prej ores 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e rrjetit 0.4 kV.

Më 17.05.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J21 Kodra e Trimave 21 (Kodi: 13000010) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin Kodra e Trimave (një pjesë) .

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i kthinave – vendosja e kthinave te reja.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 18.05.2018 në TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Trafofusha 35 kV e Transformatorit T-1 (Kodi:400410 ) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet  për shkak të mbingarkesës pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin konsumatorët e daljes 10 kV Sillosi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

Më 18.05.2018 në TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Trafofusha 10 kV e Transformatorit T-1 (Kodi: 400410) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet për shkak të mbingarkesës pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin konsumatorët e daljes 10 kV Sillosi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

Më 18.05.2018 në TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet.

Dalja 10 kV Sillosi (Kodi:40041001) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ferizaji -një pjesë, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papaz, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i Transformatorit.

Më 18.05.2018 në TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Trafofusha 35 kV e Transformatorit T-2 (Kodi: 400410) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet , shkaku i mbingarkesës pa furnizim me energji elektrike  do të mbeten konsumatorët e daljes 10 kV Betoni.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

Më 18.05.2018 në TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Trafofusha 10 kV e Transformatorit T-2 (Kodi:400410 ) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet , shkaku i mbingarkesës pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin konsumatorët e daljes 10 kV Betoni.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

Më 18.05.2018 në TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet.

Dalja 10 kV Betoni (Kodi:40041002) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosina, Slivova, Dremjaku dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i transformatorit.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 18.05.2018 në TS 35/10kV Xerxe do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ratkoci (Kodi: 82081006) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe  Xërxe (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Demontim i shtyllës se drurit.

Më 17.05.2018 në TS 110/35 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 35 kV Xërxe (Kodi: 820810) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike nuk do të mbesë asnjë konsumator.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i kokës kabllore 35 kV.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 18.05.2018 në TS  110/10kV Peja 2 do të ndërprehet.

Dalja 10 kV Kastrati  (Kodi:51000007 ) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Dobërdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje dhe ndërrim i shtyllave te kalbura.