Trajnohen 830 mësimdhënës nga rajoni (VIDEO)

Disa mësimdhënës nga vendet e Ballkanit kanë ardh në Prishtinë për trajnimin “Arti dhe Shkenca e mësimdhënies”. 

Për profesorët amerikan që erdhën për herë të parë në Kosovë, kjo punëtori është shumë e domosdoshme.

Për organizatorët realizimi i këtij trajnimi nuk ishte punë e lehtë, meqë aplikuan më shumë se 2000 mësimdhënës.