Totaj tregon periudhat e hidhura gjatë punës në ATK

Shaqir Totaj është njëri nga themeluesit e ATK-së në Prizren.

Ai gjatë emisionit N’Ecje  në Tribuna Channel tregon se ka punuar mjaft me vullnet dhe vazhdon me vullnet të njëjtë të kontriboj në këtë vend, por që nuk kanë qenë të gjithë njerëzit me këtë energji të punës.

“Ka pasur raste kur njerëzit kanë dashur të më inflencojnë  dhe që t’i bashkangjitem grupit të personave, të cilët punojnë  në mënyrë preferenciale jo në harmoni  me drejtimin  e proklamuar të qëllimit  të mirë…”shtoi mes tjerash Totaj.

Por, sipas tij asnjëherë nuk kanë mundur ta ndikojnë.

Totaj në vitin 2005 ishte i përjashtuar nga puna nga drejtori, ku sipas tij ai asnjeherë nuk i është bashkuar klanit të asaj kohe.