Totaj premton reformë të administratës publike

Kandidati për kryetar të Prizrenit nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës Shaqir Totaj ka thënë se ne qeverisjen e tij do të ketë një reformë të administratës e cila do ndihmojë ne cilësinë e punës së stafit komunal

Ai në “Tribunë Zgjedhore” në përballjen me Mytaher Haskuken nga Lëvizja Vetëvendosje ka thënë se ai do krijoj një zyrë për menaxhim të përformancës.

Totaj ka premtuar se do të jetë transparent në menaxhim dhe shumë i afërt me kërkesat e qytetarëve