Totaj përshkruan periudhën gjimnaziste

Shaqir Totaj ndonëse i lindur në Prizren, edhe gjimnazin e kreu në po këtë vend, në gjimnazin  “Gjon Buzuku”.

Ai e përshkruan vetën si  nxënës të dalluar dhe me gjitha pesa.

“Në këtë periudhë kam filluar të merrem me basketboll, në këtë periudhë kam filluar edhe të zbuloj talentin tim për art dhe sport”… shtoi Totaj.

Totaj gjatë emisionit N’Ecje  tregon se ka marrur pjesë po ashtu në shumë gara, e që gjithmonë ka bërë maksimumin, ndonëse ishte një nxënës i dalluar në atë kohë.