Thaçi: Kurrë s’ka me pasë shkëmbim territoresh, me mua në tavolinë jo

Presidenti Hashim Thaçi sonte ka thënë se nuk do të ketë shkëmbim territoresh me Serbinë dhe as që ka folur për diçka të tillë.

Sipas Thaçit demarkim do të ketë të kufirit, por jo diçka tjetër.

‘’Kurrë s’ka me pasë shkëbmim territoresh, as autonomi. Të gjitha këto biejnë. Me integritet territorial sikurse sot që e ka Kosov. Kurse demarkimi i kufirit do të ndodh, sikurse ndodhi me Malin e ZI. As ndarje, e as Republika Srpska. Me mua në tavolinë, jo’’, ka thënë presidenti.

‘’S’ka adresë më garantuese në tavolinë se sa Amerika’’, shton ai.