Të kujt janë varrezat në Llaushë ? (VIDEO)

Deparatmenti i Forenzikës të Eulex-it, dhe ai i Kosvës,kanë filluar gërmimet për një varrezë masive në fshatin Llaushë të Skenderajt.

Aksioni për zhavrrim, ka ardhur pas lajmërimit të një banori të këtij fshati për 3 varreza të panjohura.

Korasmen Migou, nga departamenti i Forenzikës të Eulexit, ka treguar për Tribuna Chanel se dy nga gjetjet mortore janë të gjinisë mashkullore, dhe njëra është e gjinisë femrore.

Ndërsa njëri prej banorëve të Llaushës, ka treguar se ata i kanë njohur personat e varrosur dhe se ata kanë qenë banorë të këtij fshati.
Për të kuptuar më tepër rreth këtyre gërmimeve, shikojeni raportin e përgatitur nga Tribuna Chanel.