Të hënën nis Seminari i Gjuhës Shqipe (VIDEO)

Të hënën do të fillojnë punimet e Seminarit më të madh albanologjik në Kosovë.
Ky seminar sivjet shënon organizimin e 43 me radhë. Udhëheqësi i këtij Seminari, Rrahman Pacarizi, foli për Tribuna Channel, ku tregoi mbarëvajtjen e tij, duke thënë se përkundër vështirësive financiare, kanë arritur që të organizohen për mbajtjen e tij.
Në këtë seminar pritet të marrin pjesë mbi 100 persona që do të vijnë nga vendet e ndryshme të botës

Seminari më i madh Albanologjik do t’i nisë punimet e saja të hënën.
Përgatitjet për nisjen e saj tashmë kanë përfunduar.
Rrahman Pacarizi, udhëheqës i këtij seminari tregoi për Tribuna Channel, se ky seminar ka për qëllim ndërkombëtarizimin e gjuhës dhe letërsisë shqipe
Rrahman Pacarizi Organizator i Seminarit të Gjuhës Shqipe
Ai tregoi për drejtimet që më shumti kanë zgjuar interesim

Kurse, për organizimin e sivjetmë kanë hasur në probleme financiare, por që në fund Rektorati ka vendosur që t’i mbulojë shpenzimet e sivjetme

Seminari i Gjuhës shqipe, është seminari më i madh albanologjik, dhe organizimi i tij është që nga viti 1974

Për më shumë ndiqeni kroniëkn e plotë: