Super-rrethrrotullimi lidh lagjet Dardania dhe Emshir në Prishtinë (VIDEO)

Lagja Dardania do të lidhet me lagjen Emshir përmes një rrethrrotullimi, Ndërtimi i së cilës pritet të nisë brenda këtij viti. 

Veq rrethrrotullimit do të këtë ndërtohet një rrugë një kahore dhe do të përfshihen shtigjet për biciklet.

Super-rrethrrotullimi lidh lagjet Dardania dhe Emshir në Prishtinë

Super-rrethrrotullimi lidh lagjet Dardania dhe Emshir në Prishtinë

Publiée par Klan Kosova sur Samedi 9 novembre 2019