Sulmohet një polic në Fushë Kosovë

Policia në Fushë Kosovë ka arrestuar një person në Fushë Kosovë I cili ka sulmuar një polic.

Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Nëna  Terezë” ku sipas Policisë i dyshuari ka prishur rendin dhe qetësinë publike.

I dyshuari pas intervistimit me vendim të prokurorit, dërgohet në qendrën e mbajtjes.