Stefanoviq: S’e njohim Kosovën, s’ka sanksione ndaj Rusisë

Ministri i Brendshëm serb, Nebojsha Stefanoviq, ka thënë se Serbia nuk ka vendosur sanksione ndaj Rusisë.

Ai ka bërë të ditur se Serbia nuk është aspak e shqetësuar ta njoh pavarësinë e Kosovës, transmeton lajmi.net.

“Falë Aleksandër Vuçiqit, shteti nuk vendos sanksione ndaj Rusisë, sepse ai ka fuqinë politike për të vendosur një gjë të tillë, i vetëdijshëm për gjithçka që është pasojë e diçkaje të tillë neve nuk ka bie ndërmend që  njohim pavarësinë e Kosovës dhe Metohisë dhe ju lutem mos përdorni diçka të tillë në aspektin e një sulmi ndaj qeverisë”, ka thënë Stefanoviq në parlament.