Sot mbledhja e radhës e Qeverisë

Qeveria e Kosovës do të mbaj sot mbledhjen e saj të radhës.

Sipas njoftimit, mbledhja do të nis nga ora 14 dhe mbahet në objektin e Qeverisë.