Smakiqi: Tallavaja politike e Isa Mustafës!

Anëtari i Këshillit Drejtues të PDK-së, Xhevdet Smakiqi, nëpërmjet një statusi në rrjetin social Facebook ka ironizuar me veprimin e kryeministrit në detyrë Isa Mustafa për emërimin e ministrave të rinjëve në kuadër të kabinetit qeveritar.

Tallavaja politike e Isa Mustafës !
A keni pa a keni ndëgjuar ?
Në vend të hartimit të raporteve përmbyllëse me shumë dështime për dorëzim të zyreve Qeverisë se Re, Amkademiku Isa Mustafa emëron Ministra të rinjë me mandat 5 DITOR.
Hajgarja mbetet veprim serioz në krahasim më këtë vendim.
Ndërkohë disa ndërrmarje publike dhe agjenci veprojnë me borde qe ju kanë s’kaduar mandatet me mbi 6 muaj dhe nuk plotësohen.
Po me vjenë me piskatë prej hipokrizisë ekstreme qe po e jetojmë.
Xh.S #kunderhajgarevemeshtetin