Smaka: Demarkacioni do të duhej të bëhet në bazë të delimitacionit

Profesori i drejtës ndërkombëtare, Riza Smaka i ftuar në emisionin Kontakt me autor Lirik Sylmetën deklaroi se demarkacioni do të duhej të bëhej në bazë të delimitacionit dhe si i tillë të zgjidhej si problem.

Sipas Smakës ende nuk është ratifikuar nga ana e Kosovës marrëveshje me Malin e Zi dhe kështu ende nuk mund të thuhet se marrëveshja është në fuqi.