Skandal/ Polici serb që merr rrogë nga Kosova, i drejtohet asaj si ‘Metohijë’

Zlatko Cvejic ende vazhdon punën si polic në shtetin e Kosovës.

 

Zlatko Cvejic është serbi i cili e vesh çdo ditë uniformën dhe merr rrogë nga Policia e Republikës së Kosovës, madje ai shërben në njësit të trafikut në Prishtinë.

Zlatko Cvejic ende vazhdon punën si polic në shtetin e Kosovës edhe pse nuk e njeh si të tillë.

Këtë e dëshmon fotografia që ai ka postuar në Facebook gjatë një festë familjare, të shoqëruar  me mbishkrimin ‘Kosova Metohijë’ me datën 08.12.2019.