Sjellja abuzive e Tomë Gashit ndaj lypësit, nesër protestohet para zyrës së tij

Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut (YIHR Kosovo) , do të protestojnë para zyrës së Avokatit Tomë Gashi, për të kundërshtuar sjelljen e tij abuzive që bëri ditë më parë ndaj një lypësari në shesh të Prishtinës, i cili po kërkonte lëmoshë.

“Nesër me datë 19.02.2020 (e mërkurë) në ora 12:00 ftojmë të gjithë aktivistët dhe qytetarët e Kosovës që të mblidhen para zyrës së Avokatit Tomë Gashi ( Rr.Rexhep Luci, afër Kino ABC) për të protestuar sjelljen abuzive dhe shkeljen e të drejtës themelore për dinjitet”, thuhet në njoftimin e kësaj organizata.

YIHR Kosovo thuhet se dënon fuqishëm sjelljen abuzive të avokatit Tomë Gashi dhe gjithmonë do të vazhdojë të kundërshtojë akte të tilla të dhunë.