Siguri e lartë në Prishtinë pas vizitës së Ramës: Njësiti i qenve të Policisë kontrollon objektin e Komunës

Njësiti K9 të Policisë së Kosovës qysh në orët e hershme të mëngjesit ia mësyjnë objektit të Komunës së Prishtinës, raporton Ekonomia Online.

Ata kanë shkuar për ta siguruar objektin e Komunës, ku në ora 13:00, për vizitë do të vijë kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.

Kontrollet u bënë jashtë dhe brenda Komunës, teksa ata u ngritën edhe në zyre të kryetarit, Shpend Ahmeti.