ShBA-ja mbështet aksionin e Policisë së Kosovës në veri

Ambasadori i SHBA-së në OKB, Jonathan Palmer, tha se përvjetori i njëzetë i miratimit të Rezolutës 1244 është një shenjë se është koha për të ecur përpara.

Ai theksoi se SHBA-ja mbështet veprimin e policisë së Kosovës në veri kundër krimit dhe korrupsionit, ndërsa shprehu keqardhje se gjatë këtij aksioni ka pasur bllokada dhe të shtëna.