‘Serbia nuk po e pengon Kosovën për në BE’ (Video)

Për kreun e Vetëvendosjes Albin Kurti, Serbia nuk po e pengon Kosovën për integrim në BE.

Këtë gjë. sipas tij, po e bëjnë pesë shtetet anëtare të Bashkimit Evropian të cilat akoma nuk e kanë njohur Kosovën.

Në prag të Samitit të Ballkanit Perëndimor, Kurti theksoi se Kosova duhet të punojë më shumë me Greqinë.

 

E integrimi i Serbisë në BE, sipas Kurtit varet nga Kosova.

Për profesorin Mazllum Baraliu, shqiptarët vazhdojnë të jenë të parëndësishëm për Bashkimin Evropian.

 

Intelektuali Agim Vinca, u shpreh se dëshira e shqiptarëve për tu bërë pjesë e Bashkimit Evropian.

Në këtë tryezë të organizuar nga Lëvizja Vetëvendosje me temë Shqiptarët dhe integrimi evropian”, folën edhe shumë deputetë të këtij subjekti.

Për më shumë ndiqeni kronikën në vazhdim: