” Serbia është e pa përmisueshme, ajo është sunduese për të manipuluar opinionin” (VIDEO)

I ftuar në emisionit Kontakt në Tribuna Channel, Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, ka diskutuar edhe për  dialogun mes Kosovës dhe Serbisë.

Sipas tij duke ditur se Serbia është e pa përmisueshme dhe sunduese për të manipuluar opinionin, sipas tij roli i tij është pengesë,  shtoi Zemaj.

” Mirëpo ne i kemi rrugët e ndara me ta”… tha Zemaj, raporton Gazeta Tribuna.

Madje sipas tij është i paprekshëm aspekti territorial i Kosovës, ku nuk la pa përmendur edhe formimin e Ushtrisë.

 

VIDEO: