Sejdiu i AKR-së: PAN mos ta keqpërdor besimin e qytetarëve, të sillet me përgjegjësi

Deputeti i AKR-së, Korab Sejdiu ka thënë se PAN nuk duhet ta keqpërdor të drejtën për propozim të kryetarit, raporton lajmi.net.

Ai ka thënë se PAN duhet të sillet me përgjegjësi dhe ta propozoj kandidatin e saj i cili duhet t’i nënshtrohet besimit të deputetëve.

“Sabotimi i Kuvendit nuk tregon përgjegjësi. Ne ftojmë PAN që të tregojë se kur dëshiron të mbahet seanca dhe të mos bllokojë procesin”, ka thënë Sejdiu, raporton lajmi.net