‘Sakrifica’ e PDK-së nuk zhgënjen elektoratin (Video)

Dhurimi i postit të kryeministrit nga Kadri Veseli tek Ramush Haradinaj është vlerësuar si një sakrificë, që tregon se PDK para interesave personale ka ato shtetërore.

Megjithatë pakënaqësi për këtë akt kanë shprehur anëtarë dhe sipmatziant të PDK-së që e duan Veselin në krye të ekzekutivit.

Në një intervistë për televizionin nënkryetari i PDK-së Memli Krasniqi ka thënë se kjo nuk zhgënjen elektoratin e PDK-së.

Për më shumë ndiqeni kronikën: