Sadiku flet për problemet dhe shqetësimet e punëtorëve në Minierë

Shyqiri Sadiku nga sindikatat e punëtorëve të kombinatit Trepça i ftuar në emisionin ‘Euro Tribuna’ , shpreh shqetësimet e punëtorëve dhe kushteve te rënda në minierë .

Sadiku tha se në kuadër të sindikatës kanë bërë kërkesë në qeveri dhe menaxhmentin e Trepçës  të zgjidhet ky problem sepse sipas tij  pa u zgjidhur ky problem nuk do të ketë zhvillim në të ardhmen e Trepçës, por kjo e fundit nuk u mor parasysh.

Ndër të tjera ai shprehi shqetësim edhe për moshën e punëtorëve të cilët janë deri në moshën 65 vjeçare.