Rrahja në mes Molliqaj dhe Abazit, policia në vendin ne ngjarjes

Pas përplasjes fizike mes Haki Abazit dhe Dardan Molliqajt, Policia e Kosovës ka mbërritur në vendin ngjarjes.

Burimet për media tregojn se policia ka marrë informatën dhe do t’i intervistojnë të dy palët.