Rinumërohen 50 vendvotime

Janë rinumëruar 50 vendvotime gjatë ndërrimit të dytë në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve.

Kështu ka thënë zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, sipas të cilit rinumërimi do të vazhdojë sipas planifikimeve.

Ky proces ka filluar të mërkurën pasdite dhe sipas vëzhguesve të zgjedhjeve dhe rinumërimit, pritet të zgjas rreth tri javë, pasi do të rinumërohen 1428.