Rinia e Nismës në Pejë dhurojnë gjak

Në vazhdën e aktiviteteve humane, Rinia e Degës së Nismës në Pejë kanë dhuruar gjak për tu solidarizuar me nevojat që i kanë qytetarët.

Në një postim në Facebook kanë treguar për aktivitetin e ndërmarr.

“Sot Kryetari, Kryesia dhe Rinia e Degës së Nismës në Pejë në mënyrë të organizuar vizituan qendren për dhurimin e gjakut në Pejë me moton: “Gjithmonë në mbështetje të qytetarit”.

Programi ynë social-demokrat dëshmon që ne gjithmonë do të jemi përkrah nevojave dhe problemeve të qytetarëve.

Nisma Dega në Pejë do të vazhdoj me aktivitete ditëve në vijim.”