Reçica merr sot detyrën e ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale

Ministri i ri i Punës Skënder Reçica , merr sot zyrtarisht detyrën në këtë post nga ud i ministrit Safet Kamberi.

Kështu është bërë e ditur në njoftim për media nga zyra për informim e MPMS-së.

“Sot, më 11.09.2017, duke filluar në orën 15:00, në ambientet e Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, Rruga e UÇK-së, Nr. 1, bëhet ceremonia e pranim-dorëzimit të postit të ministrit të kësaj ministrie”, thuhet në njoftim.