Rakiq: Partitë politike shqiptare bëjnë plane pa u konsultuar

Ne jemi dëshmitarë se këto ditë partitë politike të shqiptarëve deklarohen si fitues të zgjedhjeve parlamentare në Kosovë dhe bëjnë planet për lëvizjet e ardhshme politike, duke mos marrë parasysh faktin se Lista Serbe posedon 10 vende.

Kështu ka deklaruar kryetari i Mitrovicës Veriore, Goran Rakiq.

“Na befason fakti se në llogaritjet e tyre harrojnë se pa Listën Serbe është e pamundur për të formuar një qeveri në Prishtinë, dhe kjo nënkupton duke respektuar interesat e popullit serb në Kosovë, tha Rakiq, raporton Tanjug.