Publikohet videoja e plotë e sulmit ndaj Agron Mustafës

Agron Mustafa drejtori i Telekomit të Kosovës ka postuar një video në rrjetin social facebook ku tregon momentet gjatë sulmit të tij fizik .Me poshte ndiqni shkrimin e tij të plotë:

Ja si i “sulmova” policet!

Se pari u kerkoj falje prinderve, gruas, femijeve, motrave e vellezerve si dhe gjithe familjes per videon e postuar!

Pamjet e postuara jane vetem per 18+

Te nderuar:

Minister i Puneve te Brendshme,

Minister i Drejtesise,

Kryeprokuror i Shtetit,

Kryeshef i Inspektoratit Policor,

Drejtor i Pergjithshem i Policise,

Une nuk do te komentoj gje, por po e le ne vleresimin dhe komentimin tuaj e te publikut!!!

 

https://www.facebook.com/agron.mustafa/videos/10156053765279357/