Përplaset Shahini e Bajrami për pakon fiskale 2

Në emisionin Euro Tribuna përplaset Ish Ministria e Tregëtis dhe Industrisë Hykmete Bajrami dhe përfaqësuesi i Aleancës Kosovare të Bizneseve Agim Shahini, për pakon 2 fiskale.

Shahini shprehet i pakënaqur me pakon 2 fiskale me faktin së  pse kjo e fundit nuk ka hy në fuqi,ndërsa ish ministra Bajrami i kundërpërgjigjet me faktin që kanë qenë shkaktaret politik ata që e kanë pamundësuar.