Përfundon trajnimi i FSK-së

Sot mbahet ceremoninë e përfundimit të trajnimeve të tremujorit të parë 2018 të pjesëtarëve të FSK-së në Komandën e Doktrinës dhe Stërvitjes së FSK-së.

Aktiviteti do të realizohet në Komandën e Doktrinës dhe Stërvitjes  në ora  10:00, në kazermën “Skënderbeu” në Ferizaj.

Të pranishëm do të jenë zëvendësministri i FSK-së Burim Ramadani, komandanti i Forcave Tokësore  Gjeneral brigade Enver  Cikaqi, komandanti i  KDS-së Gjeneral brigade Irfete Spahiu dhe të ftuar të tjerë.