Përfundon takimi i krerëve të shtetit

Posa ka përfunduar takimi i krerëve të shtetit, të cilët kanë diskutuar për dialogun me Serbinë.

Nga takimi kane dal bashkryesuesi i delegacionit Fatmir Linaj dhe anëtari i këtij delegacioni  Enver  Hoxha.

Pas tyre ka dal edhe kryeministri Ramush Haradinaj. Takimi shtë zhvilluar me  ftesë të kryeparlamentari Kadri Veseli.