Peci flet për skenarin Vuçiq-Thaçi

Ish-ambasadori i Kosovës në Beograd, Lulzim Peci, ka thënë se presidenti i Serbisë, Aleksander Vuçiq, po viziton sot dhe nesër territoret që janë planifikuar të jenë territore të Serbisë.

Sipas tij, sa për reciprocitet, do të ishte mirë që sot me ia dhënë një të ecur edhe Thaçi në Luginën e Preshevës, për të bërë të ditur se ku do të jenë edhe territoret e Kosovës.