Nxirren të pesë trupat e pajetë të viktimave nga vrasja e shumëfishtë në Gjilan.

Të gjithë trupat e pajetë të pesë anëtarëve të familjes Bllaca janë nxjerrur nga shtëpia ku ka ndodhur edhe vrasja tragjike sot mes anëtarëve të familjes.

Ndërkohë, para pak minutash është nxjerrë edhe trupi i pestë dhe i fundit nga shtëpia.

Vlen të theksohet se sipas fqinjëve, anëtarët e familjes janë vrarë mes vete. Sipas tyre, ishte filimisht vëllau i madh ai që ka shtënë në drejtim të prindërve dhe vëllaut të tij të vogël e pastaj motra ka vrarë vëllanë e madh dhe vetën.