Një vit nga përmbytjet në Hasanbeg të Shkupit, ku humbën jetën 23 persona

Para një viti, saktësisht më 6 gusht ndodhi katastrofë natyrore, kur vërshimet përmbytën lagjen e Hasanbegut dhe Stajkovcit.

Si pasojë e vërshimeve humbën jetën 23 persona.

Pas këtyre vërshimeve banorëve të lagjeve të lartpërmendura iu deshën disa muaj që t’i kthehen jetës normale, shkruan Alsat-m.