Një pacient në QKUK ka nevojë për gjak të grupit A-Pozitiv

Një pacientë i shtrirë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës ka nevojë për gjak.

Pacienti në fjalë ka probleme me zemrën dhe tashmë duhet të futet në operacion, por i nevojitet dhurim i gjakut nga grupi A-Pozitiv.

Kushdo që ka mundësi të dhurojë gjak të këtij grupi, të telefonojë djalin e pacientit në numrin: +38344527997.