Nipi rrah gjyshen në Suharekë, arrestohet

Policia e Kosovës njofton se në Suharekë me datë 10.09.2019, në orën 15:50, është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar.

Sipas raportit policor i njëjti ka ushtruar dhunë psikike dhe fizike ndaj gjyshes së tij viktimës femër K-Shqiptare.

Në raport thuhet me vendim të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje.