Ndërtimi i termocentralit fillon vitin e ardhshëm (VIDEO)

Vitin e ardhshëm pritet të fillojë ndërtimi i termocentralit të ri , projekt të cilin Ministri i Zhvillimit Ekonomik Blerand Stavileci e konsideron si një projekt te komplikuar.

Po ashtu si shumë të rëndësishëm e konsideron edhe hapjen e garës se kush do ta bëje ndërtimin e këtij termocentrali .

Ai thotë se janë duke planifikuar një takim ndërmjet Bankës Qendrore si dhe Bankës Evropiane në mënyrë që të sqarohen për ndërtimin e këtij termocentrali./GazetaTribuna