Ndërpritet seanca, s’ka kuorum

Në mungesë kuorumi është ndërprerë seanca e Kuvendit të Kosovës e cila nisi në orën 10 të mëngjesit.

Kryesuesja e seancës Aida Dërguti, tha se seanca e sotme ndërpritet për shkak se s’ka kuorum, raporton KTV.

Kuvendi ishte në pauzë dhe pritej që të vazhdonte menjëherë pas pauzës, por shumica e deputetëve nuk u kthyen më në sallë.