Mulaj: Pako 2 fiskale ka të arritura

Ismet Mulaj nga Oda e Afirizmit të Kosovës gjatë emisionit  Euro Tribuna  tha se pako 2 fiskale ka të arritura por nuk do të thotë që është e përkyer. Madje ai tha se ka shumë probleme pë t’u  bërë biznese. Dhe ai konsideron që problemi më i madh pë vendin janë borgjet ndaj bankave.