MPB lëshon certifikata me elemente sigurie

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se që nga 6 korriku , Agjencia për Regjistrim Civil e MPB-së, fillon lëshimin e certifikatave të gjendjes civile me elemente të avancuara të sigurisë në gjithë territorin e vendit.

Siç bën të ditur ministria që udhëhiqet nga Skënder Hyseni, kjo nënkupton që është avancuar sistemi i pajisjes me dokumente të gjendjes civile, konform ndryshimit legjislativ dhe ngritjes së kualitet të të dhënave, si dhe ofrimit të shërbimit në mënyrë më efikase.

Me këtë hap, Ministria e Punëve të Brendshme po e përmbush edhe një ndër kriteret themelore të Udhërrëfyesit për Liberalizim të Vizave, tra.