Modestia e Lahi Brahimajt: Pastron boren në Kompleksin Memorial “Dëshmorët e Kombit” në Shqiponjë

Ish-deputeti i AAK-së, Lahi Brahimaj, ka vikendin duke pastruar borën në në kompleksin memorial “Dëshmoret e Kombit” në Shqiponjë.

Pas reshjeve të mëdha të bores, dhe duke e ditur interesimin e madh të turistëve të vizitojnë këtë kompleks, Brahimaj ka përvjelë mangët për ta larguar boren nga oborri i këtij kompleksi.

“Vikendin n’fshatin Shqiponjë, pranë kompleksit memorial dëshmorët e kombit të big. 132 Myrte Zeneli Lavdi dëshmorëve të kombit shqiptarë”, ka shkruar Brahimaj.