Ministria e Mjedisit: Ajri në Prishtinë i shëndetshëm

Ajri në Prishtinë është sipas standardeve të lejuara që nga dita e djeshme.

Kjo është bërë e ditur nga këshilltari i Ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Leutrim Sahiti, përmes një grafike që postoi.

Përmes kësaj grafike tregohet vlerat e ajrit në kryeqytet.